Пресвятій Богородиці
і жінкам-мироносицям
присвячується з любов’ю
Марія і на те чекає
любов серця не запинає
і що забрунькувалося на серці —
для того запинал немає
й того, що так було б, немає…
і я ракета! — движ —
все відгоріле — нема раю
те я кажу що аж —
і не чекають!
Те ж неможливо… все неможливо!
і мироносиці-жінки
все ж поспішають
любов —
любов не зупиняє…
Марія й мироносиці…
квіти в серцях палають
квіт ти?
в серцях дорогою факає
слова в дорозі пелюстки всім — розкривають…
Нема Росії
Безпристрасність йде
до Китаю
зніміть чоботи — хто не святі
святі те чують — бо палають!..
19.05.2024, свято жінок-мироносиць;
з причастям,
Київ —
третій вибір Богородиці