між нами було щось більше, ніж завжди до то́го.
пара навушників, твій улюблений гурт і тролейбус
з тобою я рідко могла втриматись від спокус.
і, як наслідок, зараз не підпускаю нікого чужого.
між нами не просто телефонні дзвінки і похід на каву,
а щире "Розбудиш мене завтра в 8, бо маю багато справ"
за кілька днів у моє життя врізався і важливим став.
ти не як всі. я це не просто так кажу, зовсім не лукаво.
між нами були не просто ночі, а вечори, ранки і дні.
ти готував сніданки, не давав часто вночі заснути.
я без тебе вже звикла, хоч раніше не могла. і не забути
як ти цитував Любку під зірками на 8 поверсі. були одні.
і не просто сидіння в "Маці" та спільні покупки, важливі,
а ті вихідні, що провели ми разом - назавжди. понад усе.
між нами завжди оте "що ти робиш зі мною?". уже пусте.
...
"те ж саме, що ти зі мною" відповідав у щирому пориві.