Коли ж ти нап'єшся вже нашої крові
Тварюка пихата на троні?
Тремти і дивися - зібралось нас море
Щоб з тебе зірвати корону
Хотів Україну загнати в ярмо?
Хотів щоб ми стали рабами?
Не вийде, разом ми тебе знесемо
До ями, кривавий тиране!
Лежать патріоти, Вітчизни сини
Бо ти наказав убивати
Накриті лежать прапорами вони
Їх ти розстріляв з автомату
Вони живуть вічно у наших серцях
Вони досягли Раю Неба
А ймення твоє це прокляття в устах
І пекло чекає на тебе
20.02.2014