Банти, сукні мушу я носити,
Хоч не до вподоби це мені.
Краще у штанах мені ходити
І футболці рваній на спині!
Отаманом я у дворі стала,
Хлопців маю я за козаків.
Із сусіднім двором воювала
До колін розбитих та синців.
Приспів:
Багато клопоту зі мною у батьків,
І тато каже, що завчасно посивів.
Хитає головами вся моя рідня:
“Не дівчинка, а справжнє, а справжнє хлопченя!”
Раз принесла мишу у портфелі,
До хвоста приладила дзвінок, –
І стриба дівчата аж до стелі,
Поки не закінчився урок.
Ось і тата в школу визивали.
Всі благали хором вчителі,
Щоб мене із школи забирали
І навчали вдома взагалі.
Приспів:
Якось грала у футбол на дворі,
Вже хотіла прийняти м’яча,
Раптом бачу: підозрілих троє
У сусідки викрали курча.
Одного з рогатки підстрелила,
Другий – зачепився і упав,
Третього за ногу ухопила…
Тут дільничий всіх і упіймав.
Приспів:
Багато клопоту зі мною у батьків,
Проте не каже тато, що він посивів.
Пишається він мною, і тепер щодня
Він каже: “Люба донечка, ти донечка моя!”