Люблю тебе
Кохаю до нестями
З тобою поруч не страшні вітри
І неважливо, що діється назовні
Ми вдвох будуємо свій світ
Відкрити серце
Душу свою розкрити
Впустити до своєї голови
Не побоялась я і не жалкую
Бо знаю, що з тобою назавжди
Сумую
Часто і нестримно
Дивлюсь на небо, виглядаючи літак
Та неважливо, скільки літ чекати
Бо точно знаю, що твоя
Ми віримо
У світле і чарівне
Майбутнє, що майорить крізь море мрій
Доля нас звела і, ставши одним цілим
Пройдéмо разом сотні із доріг