Пройду я поруч
і не загляну в очі я тобі...
Пройду я поруч
і направлю погляд в далечінь...
Тобі, моєму милому,
тобі, любові однина.
Тобі красивому, тобі бажанному,
тобі - зайшла за хмари та зоря,
що світить і висвітлює всі очі,
що небо робить з горизонт,
що хоче - просить, молить -
і болить ...
Іду і мрії позамрійні,
іду і серце вискочить до ніг.
Іду й пройду я поруч.
Іду й пройду- лиш серце видава.
Той грім серед спекотного вечір'я,
той сон , що затуманив світ,
те небо, що зійшлося на тобі -
те все, що лише ти.
Те небо, сонце, мрія й дим,
який розвіявся й сказав -
іди у сво́ю далечінь.
Не зараз, не тепер і мабуть
не з тобою, свій шлях пройду.
Пройду я поруч
і не загляну в вічі я тобі.
Пройду я поруч
і направлю погляд в далечінь...
Людмила Яблонська
10.01.2015р.