Думи мої, думи мої
Лихо мені з вами
Чом ви стали на папері
Сумними рядами?
Т.Г. Шевченко
Думи мої, думи мої
Де ж мені вас діти?
Чом же ви немов осліпли...
Весняні привіти
Непомічені проходять...
День за днем минає
Смуток, лихо, з ґлузду зводять
І душа згорає...
Серце стиснено болюче
Що ж то далі буде?
Тисячами за Вкраїну
гинуть кращі люди!
Страшно дуже, коли бачиш -
Декому байдуже...
Бо собі вік не пробачиш
Що стражденні душі
З сумним криком журавлиним
В небо відлітають
Ставши зірками новими
Шлях нам осявають...