Ти мені потрібна зовсім трохи, всього лише дуже сильно, занадто часто і кожен день. (Джон Мішель Монтгомері)
Ти потрібна мені...
Як вітер потрібен відтрилам...
Як вранішнім травам потрібна цілюща роса...
Як спраглій землі дощ потрібен…
Як простір розправленим крилам...
Як бунтарній душі потрібна краса...
Ти потрібна мені…
Як вечірня легка прохолода...
Як небу потрібні світила далекі й зірки...
Як знемозі кохання потрібна п'янка насолода...
Як русло потрібне для стрімкої ріки...
Ти потрібна мені…
Як тишІ несподіваний шерех...
Як стежка вузька подорожньому в краї чужім...
Як ніч і день...
Як життя...
Як морю буремному берег...
Як потрібна весна – я тобі розповім...
Ти потрібна мені…
Зовсім трохи…
Лише на світанку...
Як потрібна у серці струна, що бринить...
Дуже сильно потрібна...
Щоб мене дочекатись на ганку...
Ти потрібна завжди -
Кожен день, кожну мить...