Змалку мріяв стати футболістом
Вірний друг і однокласник мій,
Вчило грати невелике місто
З закликом постійно йти у бій.
І були зростання, перемоги,
Безліч надихаючих відзнак,
Та по днях життєвоі дороги
Щось виходить інколи не так.
Хоч не став великим футболістом,
Все ж не розлучається з м'ячем.
І спокійне невелике місто -
Він у школі став викладачем.
(15.03.2013.09:00.№223)
Сумська обл.