Не знали лиха?
Ось воно -
Трамвай поїхав
Наш давно.
Дарма чекали
Ночі й дні -
Сказати мало,
Що дурні.
Тримали марку
Ми крізь біль
За чай, цигарку,
Хліб і сіль.
Нуль на горіхи
Копійок -
Трамвай поїхав
Без рейо́к...
(14.11.2013.16:20.№243)
Воронезька обл., Росія