Старий безлюдний причал святкує
сьогодні свій ювілей повірте він досить старий .
Приблизно сімдесять років назад він зустрічав
і проводжав кораблі, він бачив сотні зловлених
риб,не одне нове життя зачалось на ньому.
Причал розмовляв з морем,а воно плескало
його хвилями.Тепер море зовсім
не привітне тай причал геть постарів.
Все змінилось... він давно не бачить кораблів.
А море яке колись по дружньому плескало,
час від часу відриває від нього по дощині.
Хоче знищити.
Самотній причал...я давно за ним спостерігаю
і знаю його історію. В чомусь ми з ним схожі.
Всі про тебе забули хіба ще чайки порушують
твою самотність,а сьогодні я .
Старий друже ти був свідком і мого кохання ,
і однієї дуже пікантної ситуації .Знаю,що
вмієш берегти секрети в тебе їх чимало.
Все стоїш... одного дня ця маса води сказиться і таки
зламає тебе тільки от кому на радість ?