Невеличкий етюд. Як завжди, без дотримання усіх правил написання :)
Там, де ти,
Там, де я.
Два шляхи -
Одна земля.
Там, де ти,
Нема мене.
Йдуть шляхи,
Але оминають тебе
О земле моя,
Не хочу жити я так.
О земле моя, подай знак
Або забери життя.
Темно в ночах
Без світла твого.
Єдина свіча,
Єдиний вогонь
Горить у душі
І не згаса.
То вічі твої,
То твоя весна-краса
О земле моя,
Не хочу жити я так.
О земле моя, подай знак
Або забери життя.
Там, де ти,
Там буду я.
Всі шляхи
Схрестить земля!