Лазаренку Павлу Миколайовичу м.Черкаси
і іншим .................................
присвячую
А заколотники війни-на волі,
рахують свої статки.
На тих,хто волю Україні
Здобуває-чекають пастки.
Меморіальна дошка зупинила:
"Тут жив .........." Герой!
Війна убила.
В граніті-молодий,веселий.
Життя віддав,
Рятуючи міста і села.
Рятуючи дітей,родину,
Тебе,мене-
Загинув!
Весела усмішка і добрі очі.
Знову на варті він
Щодня,щоночі...
І ненадовго він зупинявся:
З Землі у Небо
Лишень піднявся...
Схиляю голову.
Тамую біль...
"Слава Героям
В віки віків!"