Я вимовлю слова.
Та я їх пережила.
Тепер вони усі мені на рано соль.
Чи я колись жила?
Чи я колись любила?
Чи я ходила в дощ без парасоль?
Я не кажу "люблю".
Це слово в соїх жилах.
Але тепер не знаю я, шо значить слово той.
Чи я колись піду?
Чи я колись любила?
Чи я ходила в дощ без парасоль?
Що значить слово "та"?
А може це "колишня" слово?
Та все одно оці слова для мене - ноль.
Чи я колись жила?
Чи буду жити знову?
І чи ходитиму я в дощ без парасоль?