New Вірш. Пояснення. Терористи Херсона. Код. 23052017.
New Вірш. Пояснення.
Код.23052017.
Терористи Херсона.
**1**
Як можно в цьому місті жити,
Коли кожен циган хоче тебе вбити?
Як собаки скажені,
Вони на нас четверо з заду напали,
Підступним ударом мого товариша DROOPY,
На землю поклали.
Та приготуватись до бою нам запропонували,
Двоє циган ножі з кишень повиймали.
Нахабно їхні кляті-чорні очі блищали!
Собаки скажені!!!
Як же ви всіх Херсонців,
Своїми терористичними діями дістали!
Мабуть давно їм PIZDOFF не давали!
Тому й безсмертними відчували.
Бійку, з нами вони розпочали.
Та й відразу один за одним відсоток ,
Перемоги швидко втрачали.
Такого вони 100 пудів не чекали,
Що троє Козаків ,
Чотирьох Татаро-Монголів перемагали!..
**2**
Тим часом на полі бою, з*явились люди нові,
Та давай кричати:
- Навіщо ви!? Влаштували бійку в ці дні святі!?
Але на це ми не зважали ,
Тай далі, циган лупцювали.
Але й вони нас добренько-помяли,
Синців нам безліч понаставляли.
Тай ПОЛІЦІЮ вже чикали,
Яку люди, с полю бою по визивали.
Цигані-Погані, місце ваше в
Бабеному Ярі!!!
Там сама велика братька могила в
Світі, там є де вас подіти.
Вашому нападу виправдання нема,
Вам за це світе тюрма.
*****
Ігор Руденко
To be continued…
*****