Бути закоханим - діло просте.
Все починати завше приємно.
Стати коханим - вже зовсім не те.
Біль поглина, коли не взаємно.
Ні, не бува вічним день на землі.
Літо мине - чекай на негоду.
Всі ми буваємо в щасті, у злі.
Сутність така - закони природи.
Кожні стосунки - окреме кіно.
Тут головне - фінал не спаплюжить.
Більшість стосунків - те саме вино.
Ввечері - добре, зранку - не дуже.
(21.01.2018.18:00.№312)
Сумська обл.