Моє село, моє рідне село!
Тебе більше люблю з роками.
З дитячих літ мене у світ вело,
А звешся ти з давен Гриньками.
Давно колись тут народивсь,
У сім'ї Лисенків Микола.
Пізніше ним наш край гордивсь,
Любили й шанували всі довкола.
Рівнялися у приклад брали,
У його честь музей в селі відкритий.
Руки з дитинства ноти малювали,
Не знали, що буде в світі знаменитим.
Він композитор, завеликий фахівець,
Повічно мелодія в серцях лунає.
Для молодого покоління - він взірець,
Тим гордимося і завжди пам'ятаєм.
А односельці - люди завзяті й працьовиті,
Хвала і шана великим трударям.
Мали рясні плоди за роки довгії прожиті,
Музами збагачений наш рідний край.
Моє село, моє рідне село,
Щиро вдячні тобі за твою милість.
Ти вчило наш дарувати добро,
Якщо віра є переможе правда та справедливість.