Чому на серцi каменем слова?
Чому так тяжко слухати образи?
Вiд язикiв страждає голова
Колючим болем вiддаються фрази
Чому один неначе та змiя,
Чекає свою жертву щоб вкусити?
А iнший незахищеним ягням,
Благає Господа грiхи простити
Приспів
Це - життя!
В якому кожен пише книгу
Це - життя!
Вогонь добра долає кригу
Це - життя
Де кожен сам будує шлях
Таке життя,
Воно лише в твоїх руках
Хоч доля не така у нас тяжка
Iснують душi на кохання бiднi
Напевно ця вага їм заважка
За долею прийшли усi ми рiвнi
Та кожен на спинi несе свiй хрест
Та обирає сам собi життя
Дощами гiрко плачучих небес
Пливуть,пливуть роки у забуття