В своє село нікого не пустили:
Виходили, кидалися під танк.
Одні бандерівцями охрестили,
Другі сепаратистами. Хай так.
«Я тут народ!» І матом для приправи.
«Сім’ю нема куди мені везти.
Твоя сім’я в безпеці? От і славно.
Лиш як помру, до хати зайдеш ти».
Не патріоти? Так, не патріоти.
Без вишиванок, мови і гербів.
Загрубі і прості у них чесноти,
Проста до щему, зрозуміла ціль.