Тон, тон, напівтон...
Цвіт опадає запівніч.
Де ти, коханий мій, акордеон?
Де твої тремоло дивні?
Сон, сон, напівсон.
Гріх невідпущений давній.
Каміння чужих корон.
Ролі чужі роздані.
Сон, сон, напівсон
теплим накриє небом.
У мене немає тебе.
Немає мене у тебе.
Тіні чекають стоять
Мого пробудження дату.
Можу лише уві-сні
тебе на руках тримати.
Тон, тон, напівтон!
Хай не скінчиться ніколи.
Чорне і біле навіки разом -
душі мелодій пускають на волю.
01.06.07.