Є люди-небо,люди-сонце,
Є люди ніби милість Божа.
Є люди-місто,охоронці,
Є Янголи.І є прохожі.
Є ті,кого би відпускати,
Є люди-радість,сміх і щедрість.
Такі,яких лиш обнімати.
Є люди-ніжність,обережність.
Є люди як ціла планета,
Є люди-космос,люди Бога.
Для них знайдеться у поета
Рядок чи книга,чи підмога.
Є ті,кого тримаєм в серці,
Є ті,що нам дають уроки.
Є щирі люди і відверті,
Є з каменем за кожним кроком.
Такі,з якими б і літати,
Що серцем навіть обнімають.
Є ті,кого нам покохати.
А є такі ,що завжди сяють.
Є Янголи...Є ті...Що згублять.
Є люди ніби покривало.
Є ті,що й словом приголублять.
Святі є навіть.Та їх мало.
Є люди-свято,є-епоха.
Є люди-добрі Янголята.
Та всі ми з Вами діти Бога.
Його ріднесенькі малята.