Їхав у транспорті, дивився на людей, багато хто спішив з них на роботу, біля кіоска хтось очікував спільноту, хтось зупинився біля орхідей! Зранку в столиці інтенсивний рух, сховавсь від сонця, я за сині шторки, ліворуч вимальовуються корки, гучні клаксони будоражать слух! Різноманітні зачіски в людей, найсміливіші кольорові гами, і козаки, і елегантні дами, в перукарів багато є ідей! Свою зупинку не проїхав чуть, в підземний перехід спустився звично, стало на серці якось романтично, тож успіхи сьогодні не втечуть!