Велична жінка, дуже гарна,
У справах скрізь, завжди ударна;
Вже сорок сім – у Вознесенську
Ту вежу вершить велетенську!
Вплітає в зрілий вік свій зрання,-
З села Осичок на Саврані,-
Вже Павлівна,- світ Катерина
Добробут у свою родину!
Пройшла ліцей та інститути,
Щоденні РЕСівські маршрути,
Де друзі вірні та буттєві
Найкращі роки всі життєві:
Електриком,- тим інженером
З правами справжнього шофера,
Де справи всі дуже знайомі,
Як і робота у профкомі.
Коли пішла на відпочинок,-
З продовженням життя йде чинно,-
Вона,- господарка «Кармену»,
То ж і керує тут щоденно,
Адже саме все збудувала,-
Знать, архітектором вже стала,
Крім того, що добра матусі,
Тричі бабуся, прабабуся!
Думками, де старенька хата
Та у поважнім віці – мати,
Тож часто дуже лине, мріє
Туди, де ненька жде,- Марія…
Хоч доля вже не така мила,-
Лишилася вона безкрила,
Бо передчасно, не як треба
Злетів Федір її до неба,
Де так палає зірка сина,
Що втратила у тяжку днину…
Тож ранок кожний, день та вечір
Важкий тягар ляга на плечі,-
Хоч до роботи і завзята,-
Справ у «Кармені» забагато…
А ще до всього,- знають люди,-
Від неї допомога буде!
Недарма кажуть, що крилата
Зі званням гідним – депутата!
У тих роках, що в діамантах,
Наградська при своїх талантах
Крокує все до перемоги,-
То ремонтує скрізь дороги,
Все робить, щоб було до ладу,
Як справжня провідниця влади!
Живе постійно у турботі
І з помислами вся в роботі
При вірі в краще та надії,
В реальність плани вводить, мріє…
Тож її діти та онуки
Цінують працьовиті руки,
А також серце, мудрість броду,
Що несе славу родоводу!
23.06.2019р.
ID:
839800
Рубрика: Поезія, Міська (урбаністична) поезія
дата надходження: 23.06.2019 21:31:51
© дата внесення змiн: 23.06.2019 21:31:51
автор: Єгорова Олена Михайлівна
Вкажіть причину вашої скарги
|