До всіх зустрічних звертаюсь на "ти"
Після 23-х годин
А з півночі взагалі: кожен мій побратим
***
Дівчино, витягни з вух дроти
Інстаграме, прости
Мені треба її очі
Волошкові чи наволочі?
Поволі поряд ідучи вночі
Понюхати б людської душі
Хоч цілу, хоч рвані клоччя
Й омитий бальзамом пучок волосся
Аби блимнула іскра чи креатив
Аби справжнє щось розбудив
Змахнути б притворства пил
З якої глини отець тебе зліпив?
З-під вій павучих
Погляд сліпий тягучий
Оцінює моє благополуччя перше,
А потім приставучість