Ти зникнути не зміг з мого життя
Тебе знайшли мої радари й компаси
Ти не забрав свого взуття
І я пройшла всі конкурси
Зійди ж ти з мого з розуму уже
Залишся теплом під ковдрою
Хоча мені ти все ж чуже
Ні я не буду гордою
Віддайсь мені вже до нестями
Я обіцяю я не з'їм тебе
Ти станеш моїми морями
Тебе вже скоро загребе
Ще раз,ще день,ще ніч чи хоть хвилину
ти подаруй себе в мені
Ну забери мене хоч на годину
Давай ми знову будемо смішні
Шалені руки,погляди і губи
зведіть вже з розуму мене
Ще трохи й загорять всі труби
Ця пристрасть нас не омине!