Дорога, небо,
Швидкість, ти...
Ти бачиш місто з висоти?
І зупинятися не треба,
Бо є дорога ти і небо...
Малює вечір
Сірі тіні
Ти прихиляєш плечі,
Іній...
Моїх років
Прийшов не марно,
Ти ж моє щастя,
Моя карма...
Спинись...
Не зазирай за небокрай,
Мене торкнись
І не наспівуй,
А співай.
Вечірнім сонцем посміхнись,
Легеньким вітром поцілуй,
Літай... Літай,
Мене лікуй...
Збуди ранковою росою,
Я ж спав увесь цей час
Недарма,
Разом полетимо з тобою,
Натхнення моє...
Моя карма...