Якась кав'ярня, шумний берег Сени...
П'янка арабіка і ніжний круасан...
Навколо лиш усміхнені "жульєни",
ЇЇ думок не стишать океан
Якась кав'ярня, шумний берег Сени...
Ma chere Sophie... за столиком одна,
Згадає їй мої написані катрени,
Й від того стане трішечки сумна...
Якась кав'ярня поруч Пантеону...
Tu souris, ma chere Sophie!
Біжить сльоза під звуки саксофону,
Ох ці вірші присвячені тобі...
N'oble pas... ma petit Sophie,
Банальна фраза почерком складним,
Закриєш збірку подаровану тобі,
За крок до мрії... от лише не з ним
Ma petit Sophie, au revoir...
В кишені лиш квиток FranceAirУ,
Маленький, змучений бунтар,
Це твій літак на сонячну Мадейру...