А якщо ми зустрінемось знову…
Десь далеко на іншій землі…
Підійду… розпочавши розмову,
Про ліси, що далеко в імлі…
Розкажу тобі вірші про квіти
І частина з них будуть мої,
Намагатимусь не червоніти,
Зазираючи в очі твої
Ти губами усмішку ховаєш,
Намагавшись впізнати мене,
Ще лиш мить і усе пригадаєш,
Мить… а може й сто років мине
Я чекатиму весни і зими,
Я чекатиму літнім дощем,
Що колись ми пригорнемось крильми,
Почуттів не потухшим вогнем