Минуле минуло...
Та ми не забули
Усе, що із нами було -
Добро, холод, зло і тепло
За ширмою вільних ілюзій...
Нажаль, ми тепер лише друзі
І більшого вже не дано -
Кохання, спустившись на дно,
Навік потонуло...
Минуле минуло...
Минуле минуло...
Я чув і ти чула,
Як билися наші серця -
Здавалось, не буде кінця
За ширмою вільних ілюзій...
Пішли по розрізаній смузі
Під подув легкий вітерця
З тобою у різні місця
І тихо поснули...
Минуле минуло...
Та ми не забули...
(08.04.2021.16:00.№326)
Чернігівська обл.