Мені світ не до вподоби,
Він брудний і незграбний,
Навкруги занадто злоби
Носять нібито «важливі» особи…
Ходять пір’я розкидають,
Людей добрих зневажають,
Наче ті горді павліни —
Тудим сюдим, куркотять,
Гаманці собі золотять
І пиздять, що збідніли,
Насправді просто знахабніли!
Таким сокирою по шиї,
Бо комусь приходяться помиї…
На чорне та біле світ поділили,
З віками в унітаз бога злили.
Але коли помруть,
Спокійно в небі не заснуть,
Горітимуть у пеклі,
Бо за гріхи натягнуть
На горді плечі петлі.