Що ви здатні зробити країні, де цигани у вас вкрали танка?
Де слабкі жіночки з балкона, можуть дрона розбити банкою?
Де безхатьки зібрали склотару, щоб зробити бандерівське смузі?
Де під хмарами привид літає, та четвертий день мчиться у русі.
Де проста гопота із міста, голоруч БТР-а віджала.
А на тракторі дід БМП вкрав, щоб ворожа душа горювала.
Де ви мови не знаєте так, що з вас люди уже сміються!
Наші люди без зброї страшні. «Паляницею» в мозок ваш б'ються!
Що ви здатні зробити країні, де на ваші ворожі мітки,
Наші хлопці реально срали, а бабульки ще краще розвідки —
Понаходили ваші знаки, ще й контакти закладчтків здали!
Де при смерті кричали у вічі та корабель ваш нах*й слали.
Де прості волонтери-мамусі віднайшли і віддали дитині,
Дуже рідкісну суміш котрої, не було по усій Україні!
Де на ваші ворожі війська розпочали аж ціле сафарі,
І всім Гадячем вашу колону по лісам та полям шукали.
Що ви здатні зробити країні, де бабусі вас звуть до столу,
І годують пургеном, нещасних, щоби ви всі забули про зброю,
Та подумали про важливіше — посиділи на унітазі,
А не лізли до наших людей з пропагандою та заразою.
Що ви здатні зробити країні, що не раз підіймалась з колін?
Що втомилась від вашого «Миру» і сміється навіть з руїн.