– З днем народження, мій сину!
Щастям хай літа цвітуть!
У зимову, сніжну днину
розпочав земну ти путь.
Новорічними вогнями
зустрічав тебе цей світ.
На бруківку з ліхтарями
тихо падав білий сніг.
Підростаючи потроху,
пізнавав ази буття.
А дедалі, крок за кроком,
вишивав своє життя.
На твоїй життєвій мапі
кольористе вишиття.
І на ній з тобою вкупі
рідна, бажана сім'я.
Хай і далі пестить доля
кожну, Богом дану, мить.
Дні купаються в любові
і у справах таланить.
– І сьогодні, любий сину,
зичу радостей салют.
Хай твою земну стежину
вищі сили бережуть.
04. 01 2023 Л. Маковей (Л. Сахмак).