м.Дніпро 14.01.2023 р.
м. Бровари 18.01.2023 р.
Туман розвіявся.
За вікнами світліше стало.
Все, що було в душі трагічного, болючого,
Крутилося і вирувало,
На шмаття душу рвало і подих закривало.
-"Вдихати! Дихати! Вдихати!"
Звістка за звісткою летить до хати.
До кожної, бо болі чужої не буває,
Коли війна на знищення триває.
Садисту недостатньо з металу куль, снарядів-
Біль людини - теж серед його знаряддя.
-"Вдихати! Дихати!"
Переживаємо біль втрат і біль розлуки,
Але, не віддамо себе убивцям на вічні муки.
...Сонце блиснуло з-поміж хмар.
Вітер листя зів'яле носить.
В цій зимі вже снігів немає...
Біль не згасла, та досить жалю.
Перемога чекає.До бою!
Пліч-о-пліч стоїмо із тобою.