Народжених у березні вітаю!
Свята усім душам бажаю!
Зароджується весна,
У наших душах вона.
День дорослим
Так швидко стає.
Нині на заплановану зустріч
Із Сонцем іде.
Воно завдання йому дає -
ЛЮБИТИ. Лише так, каже,
Будеш ТИ жити.
І полюбив День Землю
Українську, багату, щиру,
Плідну, красиву, чарівну...
І буде СВЯТО!
Милується День Землею,
Ніжно обіймає,
Любов"ю своєю її наповняє.
І... зачинається новий час,
Час любові й миру.
Боже, зміцни нашу віру у те,
Що возродяться наші душі й серця
Із лихоліття війни і
Воскреснуть усі, хто
П"є Твою чашу Любові і
Хто поклав своє життя
За друзів й родину свою.
Таких бо є ПЕРЕМОГА.
Та душам нашим
Потрібна, Боже,
Твоя допомога.
Зболені, зранені,
Розбиті, зраджені...,
Та маємо ЖИТИ!,
Ворога з рідної землі
Виганяти,
Дім й родину свою
Захищати.
Боже! Подай допомогу свою.
Тебе я благаю й молю.