Ти сама придумала казку,
Ти рожеві вдягла окуляри.
То чому ж, поясни, будь ласка,
Має хтось грати твій сценарій?
Написала свої діалоги,
Роздала, не питаючи, ролі.
То чому ж ти ховаєш тривогу,
Наче файл з семизначним паролем?
Не буває так! Розумієш?
Люди всі знають, як їм жити.
Ти сама живи свою мрію
І сама купуй собі квіти!