Дракони хмар пливуть на захід сонця.
Тиранозаври дощових думок.
Згасає день, млини ідуть до прощі.
Несуть в долонях вітра пелюсток.
.......
Шляхи, стежки, і радощі, і болі.
В старих фіранках доторк самоти.
Миліш за неї вже не буть нікому.
І дощ грибний - її легкі сліди.