💠🔹💠🔹💠🔹💠🔹💠🔹💠🔹💠🔹💠
Іду до себе в душу заглянути
Й побачити минуле, щоб збагнути
Де стала не на ту стежинку
І де зробила хибний крок в житті.
Можливо, ще не пізно схаменутись
І виправити помилки життя,
А може дасть Всевишній час
На щире, слізне каяття?
Надія в серці ще моїм жевріє,
Що зможу виправити хибний шлях.
Бо і кохання щире, ще палає
Та прагну я ще до життя!
Іду до себе в душу заглянути
І посміхнутися до майбуття.
Я вдячна Богу, й долі вдячна
Що є надія в майбуття!
Валентина Сойко (Онищук)