Просто призначення й моя самооцінка,
Це лиш призначення й у клітці я цій звір,
Змінити важко своє світу бачення
Але потрібно в себе ти повір.
Іншому можна так і далі бути
Тим ким він хоче, а чи хоче він?
Всі нагороди і усі призи здобути,
Життя відчути все й з усіх сторін.
Ти подивись, поглянь навколо зважено,
Чому і як за ґратами мета
І твоє дерево в суху землю посаджено,
Змінили адресат твого листа.
Ти як і я дивитись намагаєшся
За обрій там де дійсність дійсно є.
Навколо не такі і ти вагаєшся,
Тобі говорять: це є не твоє.
В рухах несеш своє чисте полотнище,
Теплом зіткане все із твоїх мрій,
Кидаєш, ні, ти не кидаєш його в вогнище,
Ти огортаєш ним усесвіт свій.
8.06.2010