***
Біда чекає не магнатів,
Біда чекає бідний люд.
Війна іде між депутатів
Один на одного ллють бруд.
А роблять так вони свідомо,
Щоб закріпився балаган
Широким масам не відомо,
Що закулісний йде деребан.
Чималі мільйони і мільярди
В кишенях осідають “лавкарів”
Так прибираються до рук заводи
Земля на черзі йтиме у архів.
Непросто це завдання розгадати
Хто поіменно в списку є
Бо так заплутано шпагатом
А розв’язку нечистий не дає.
Спокійно десь сидить в затінку
Та масло підливає у вогонь
Невтомно боротьба іде на стінку
При тім лишаючи себе осторонь.
Не видно людям, видно Богу
Складний розплутати моток
Як віднайти із тисячі дорогу
Щоб не ввійти в глухий куток.
Ой Боже, Боже милосердний
Прости усім за вчинені гріхи
Бо я прошу, за всіх усердно
Зітри всю нечисть в порохи.
Нехай розвіє в сторони вітрище
І віднесе в широкий, голий степ,
Нехай гуде собі там свище
Подалі від інтригуючих халеп.