Сліпе правосуддя
Незряча Феміда
Карає благає ламає твій світ
І знов безневинних система осудить
Багато очей на горі пірамід
Незряча Феміда
Незряча не бачить
В одній руці меч і у іншій тримає меча
Тебе покарають тебе не пробачать
Не має пощади у її очах
Невже покарання
Невже не змінити
Дивіться вже лезо торкнулось плеча
За що за кохання
Що хочу по справжньому жити
Хотів говорити і вам не мовчав
Сліпе правосуддя
Сліпе бо не бачить
Не очі в Феміди а крижаний лід
І жертвоприношення знову несуть вам
А в чому ж тут суть
Їсти черствий цей хліб
До болі знайоме
Живе тіло ріже
Осудить бо впевнений в собі суддя
І я несу камінь на крутому підйомі
Уже в крові ніж
Не чекаю на поміч
Не жду і не бачу я їх каяття
5.09.2010