З днем народження
Для найрозумнішої дівчинки цей вірш
Слів заримованих у речення подарунки
Її обличчя завжди в очах моїх афіш
Розділові знаки і букви мої поцілунки
Тут і далі у різних образних зворотах
Я по іншому намагаюся дивитися на світ
Насправді тим хто стукає відкриваються ворота
Завтра говоритиме світом твій алфавіт
Правди на події минулого і сьогодні
Хочеться завжди бути не однаковим новим
Мої думки стали лише тобою голодні
Всі мої дороги ведуть у твій рим
Голосно інакше і іти не треба
Я дарую часточку тобі свого кохання
Я дарую сонечку твоєму простір свого неба
У цей день для тебе світу усього вітання
жовтень 2010