В Інтернеті хлопчаки слідкують
Кіноролик, як тварин катують.
І регочуться цинічно , безсердечно.
Дико лине сміх цей недоречний
Хочеться кричать : «Не смійте! Годі!»
Та невже вам аніскілечки не шкода
Як розтерзана істота божеволіє
Від нестерпної наруги і від болю.
Й після цього вам захочеться сміятись
З муки іншої істоти розважатись?
Люди, будьте ви людьми, заради Бога!
Не впускайте в душу звіра ви страшного
Вмійте розрізняти зле і гарне,
Щоб не згинуло добро душі намарне,
Бо інакше звір-людина переможе
І ніхто вас не спасе й не допоможе.
Астахова Вікторія Леонідівна.