Я закохалась у тебе, осінь
Я ні за що не хочу тебе відпускати
Ти ж завітаєш де мене в гості?
Але не одягай ті чорні пальта
Вони тобі не пасують..
Подзвони мені взимку, спитайся як справи
Пришли три листка у конверті
Подивись, якими ми стали
Такі без комплексів, наївно-відверті
Може, ми підросли?
Надішли мені влітку одну телеграму
Запакуй вітер у дощовий холодильник
А можеш зробити холодну панаму
Яка замінить на пляжі малий морозильник
Щоб від спеки сховатись..
Чуєш, осінь, не плач, ну навіщо оці прощання??
Посміхнись, ти ж бачиш, що я усміхаюсь
Нам не потрібні твої жалісливі ридання
Згадай мені, за що я у тобі кохаюсь
За що я люблю тебе..
Ти диви, уже речі зібрала!
Ну куди ти так поспішаєш?
Ану швидко портфель розібрала!
Наказую: 1 грудня ти відлітаєш!