Вірю..знайду тебе я знаю,
як віриш, то завжди перемагаєш,,
Я вірю в себе - цими думками душу грію,
Надія , Віра і Любов завжди разом , ти добре знаєш..
Хоч небо сіре і сонце десь далеко ,воно з нами
бо моє " сонце"- це світило із сердець,
Ми учні нашого життя , є п*єдестали ,
можливо ти не переможець, та ти боєць.
Хоч ми не птиці...та крила маєм за плечами,
і посмішка це символ злету- змаху крил....
ми не одні , які багато , що втрачали,
бо після втрат ти завжди віднайдеш ще сотню сил...
Без сумніву скажу вогонь у грудях завжди зрив,
і кожен крок - це як душі порив...
у простодушності немає кольорів,
а відчайдушні -це гамма із тонів..
У кожно своя мелодія й мета ,
та шлях переплітається не раз ,
з чужими болями і радостями й зараз
я б переплела щастя із життям..
Я хочу жити...і бачити все наскрізь
запасти в душу ,віддати всім належне
розбити в друзки зависть , біль, незгоди
я хочу завжди гарної погоди...
я хочу жити в коханні без обмежень
пронести часточку себе крізь кілька сотень літ....