Скажи мені, чому з тобою
Я почуваю себе самотньою?
Чому біля тебе мені
Не тепло?
Чому коли за вікном падає дощ,
Я уявляю, що то плачу я?
Ти такий холодний і неприступний,
Караєш мене за якусь уявну образу
А я... А я нічим не можу тобі відповісти.
Не чую стукоту твого серця.
Можливо, тому, що ти хоч і поруч,
Але далеко? Чи ти закрив його від мене?
На тисячу замків. Наглухо забив
І табличку почепив: "Вхід заборонено!"
Не турбуйся! Я не ходжу туди,
Де мені не раді. Я - горда.
Самотньо з тобою... Самотньо без тебе...
26.02.2012 р.