Буду твоїм янголом. Янголом-хранителем.
Захищу від бід усіх, горя і нещасть.
І нехай там в небі знають небожителі,
Що його сльозинці я не дам упасть.
Пригорну до серця, обійму руками,
Його оберігатиму як безцінний скарб.
Бо ж нема більш люблячої людини, як мама,
Як нема коштовнішого за материнства дар.
Сину мій, синочку! Радість моя, втіхо!
Я тобі бажаю тільки лиш добра!
Щоб не знав ніколи, що таке є лихо,
Був сильним, здоровим, як гірська вода.
Виростеш ти, сину, вирушиш далеко.
Всіх твоїх доріг мені, на жаль, не знать.
Просто пам'ятай: я ангелом, лелекою
Буду за тобою завжди крокувать.
І якщо в дорозі раптом ти спіткнешся,
І загляне в очі відчай або страх,
Ти не впадеш духом, просто озирнешся -
Я лечу до тебе, наче сизий птах.
28.09.2011 р.