Кожен бачив мене і ім’я моє зна,
Але ніхто не знає, яка насправді я.
Я хочу розказати про небо голубе,
Яке для мене зовсім таким не є.
Я хочу розказати про сонце, що сія,
Але для мене світла цього не вистача.
У цьому світі хмарному нікого, крім мене нема.
Лиш я така лишилась, одна до забуття.
Так моторошно в світі, де є тільки я.
Одна лиш тільки віра, та й та вже згаса.
Не знаю, як дожити до свого кінця.
Серце припиняє битись і мене вже нема.
«Ти чуєш? Ті повинна жити! Ти ще молода!»
Але цей голос здалеку мене не зупиня.
Не хочу я боротись! Набридло вже життя!
В нім, все одно, хорошого ніколи не бува.
А цим кинджалом проклятим я зупиню життя.
І кожен з вас отримає те чого чека.