У Вас сьогодні ювілей,
Прожили Ви на світі цілий вік,
Чекали на порозі нас завжди,
І кожний день, і кожний рік.
Ви найдобріша в світі мама,
Найкраща бабушка,сестра,
Але, насамперед, звичайна Ви людина,
Яка нам сердце віддала.
Ви вклали душу в виховання,
Віддали всім свою любов,
Хоча й були ми вредні й неслухняні,
Ви нас прощали знову й знов.
Ви нас завжди оберігали
Від різних наших помилок,
Поради мудрі нам давали,
Щоб ми засвоїли урок.
Тепер зібралися всі разом
Відсвяткувати свято це,
Подарувати подарунки
Й сказати: ”Дякуємо Вам за все”!