Стільки ж сил у наших руках,
Щоб зробити себе щасливими!
І стільки перепон у наших думках,
Які роблять нас безсилими!
Люди привикли винити все те,
Що їх аж ніяк не стосуєься!
То чому ж не почати винити себе?
У проблемах, які нашим страхом харчуюься...