Ти таємницю головну мені відкрила,
Яку приховувала в затінках душі,
Про те, що серце сподіваннями дурила,
А почуття давно застрягли на межі.
Я теплими словами образ твій розкрасив,
Зі щирістю свої секрети розповів.
Ми схожі тим, що безліч змарнували часу,
Який до щастя ані разу не призвів.
Давай з тобою налаштуємось на свято,
Забудемо рекламний погляд самоти,
Віднині будем одне одного кохати
І тільки разом по життю завжди іти!
(31.12.2011.20:15.№194)
Сумська обл.